Els millors mòbils 2024

Descobreix els millors smartphones del 2024 al nostre blog!
17 de juny de 2024 per
Jordi Toda

Desafiem els millors smartphones del 2024!

El món de la telefonia mòbil està en constant evolució, i cada any ens sorprèn amb nous models que incorporen les darreres tecnologies i característiques. Escollir el smartphone ideal pot ser una tasca difícil, ja que hi ha una gran varietat d'opcions al mercat i cadascuna té els seus propis avantatges i desavantatges.


En aquest blog, et portem una comparativa dels millors smartphones del 2024, perquè puguis prendre una decisió informada i triar el telèfon que millor s'adapti a les teves necessitats.


1. iPhone 15 Pro Max 

L'últim vaixell insígnia d'Apple també és una de les millors opcions del mercat. Destaca pel seu disseny premium, el seu potent processador A17 Bionic, el sistema de càmeres triple de 48MP i la seva llarga durada de bateria.


IPhone 15 Pro Max

Amazon - 1319€


* Algun preu pot haver canviat desde l'última revisió


2. Samsung Galaxy S24 Ultra 



El rei de la gamma alta de Samsung segueix sent el rei el 2024. Aquest smartphone ho té tot: una pantalla AMOLED de 6,8 polzades amb una taxa de refresc de 120Hz, un processador Snapdragon 8 Gen 2 ultra potent, una càmera quàdruple amb un sensor principal de 108MP i una bateria de 5000mAh.


Samsung Galaxy S24 Ultra

Amazon - 1063€


* Algun preu pot haver canviat desde l'última revisió


3. OnePlus 12 Pro

Si busques un smartphone de gamma alta amb una excel·lent relació qualitat-preu, el OnePlus 12 Pro és una opció ideal. Aquest telèfon compta amb una pantalla AMOLED de 6,7 polzades amb una taxa de refresc de 120Hz, un processador Snapdragon 8 Gen 2, una càmera triple de 50MP i una bateria de 4800mAh.


OnePlus 12 Pro

Amazon - 949€


* Algun preu pot haver canviat desde l'última revisió


4. Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi segueix apostant per oferir smartphones amb característiques de gamma alta a preus competitius. El Xiaomi 14 Ultra compta amb una pantalla AMOLED de 6,8 polzades amb una taxa de refresc de 120Hz, un processador Snapdragon 8 Gen 3, una càmera quàdruple de 200MP i una bateria de 5000mAh.


Xiaomi 14 Ultra

Amazon - 1499€


* Algun preu pot haver canviat desde l'última revisió


5. Google Pixel 8 Pro

Els smartphones Pixel sempre s'han caracteritzat per les seves excel·lents càmeres, i el Pixel 8 Pro no n'és una excepció. Aquest telèfon compta amb una pantalla AMOLED de 6,7 polzades amb una taxa de refresc de 120Hz, un processador Tensor 2, una càmera triple de 50MP i una bateria de 5000mAh.


Google Pixel 8 Pro

Amazon - 899€


* Algun preu pot haver canviat desde l'última revisió



Aquests són només alguns dels millors smartphones del 2024. A l'hora d'escollir un telèfon, és important tenir en compte les teves necessitats i el teu pressupost.


Quines característiques són més importants per a tu? La pantalla? La càmera? La bateria? El rendiment?


Quan hagis definit les teves prioritats, podràs començar a comparar diferents models i triar el que millor s'adapti a tu.


Recordeu que, a més de les característiques tècniques, també és important provar el telèfon en persona per veure com se sent a la mà i com funciona la interfície d'usuari.


Espero que aquesta comparativa us hagi estat útil. Si tens alguna pregunta, no dubtis a deixar un comentari.


Fins a la propera!


P.D. No oblidis seguir-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de les últimes novetats en tecnologia.


Jordi Toda 17 de juny de 2024
Comparteix aquesta publicació
Arxivar